
Bedlová miminka ze Středohoří
Vařit u nás v Čechách umí téměř každý. A tak, když přijedete na chalupu, máte obvykle jasno, co budete vařit. V naší kuchařce njdete recepty, kdybyste potřebovali inspiraci. Dobrou chuť.<
Bedlová miminka ze Středohoří
Potřebujeme :kloboučky mladých, zavřených bedel 2 vejce natvrdo, 100 g tvrdého sýra, 1 tavený jemný sýr, 50 g šunky, 1 stroužek česneku, pažitka, 1 cibule, hladká mouka, strouhanka, vejce na obalování, olej na smažení
Postup: Vejce a sýr nastrouháme na jemném struhadle, šunku a cibuli nasekáme též velice jemně. Přidáme pažitku, rozetřený česnek a tavený sýr; dobře promícháme. Bedly očistíme a odstraníme jim třeně (nejlepší bude, když je ukroutíme). Kloboučky naplníme směsí a obalíme je v mouce, vejci a strouhance. Smažíme na oleji, podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou. Uvidíte, jaký sklidíte úspěch s bedlovými miminky u svých známých. Doba přípravy by neměla překročit půlhodinku
0 komentářů
Vložit komentář
Nepublikujte SPAM!
Jakékoliv SPAM komentáře, které nejsou relevantní k obsahu tohoto článku budou odstraněny.
Pokud chcete, můžete přidat první komentář k tomuto článku níže.